2012. április 21., szombat

Pokolsztráda

Eredeti cím: Freeway
Magyar cím: Pokolsztráda
Rendezte: Matthew Bright
Évszám: 1996
Nemzetiség: amerikai
Műfaj: vígjáték / dráma
IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0116361/ (6.8/10)


Tartalom:

Vanessának, a kissé zavaros fejű tinilánynak tele van a feje kalandokkal. Arra azonban legrosszabb álmában sem számított, ami történik vele: autóstop közben útitársa, a látszólag szimpatikus pszichológus váratlanul meg akarja ölni. Vanessának sikerül egy apró pisztollyal megsebesíteni a férfit, aki azonban feltartóztathatatlanul a nyomába ered...


Szerintem:
Mondtam, hogy visszajövünk, igaz csak egy két film erejéig, meg gondolom külalaki problémák is lesznek, de annyi gond legyen! :-)
Még anno a TV-be láttam ebből a filmből egy jelenetet. Pár napja eszembe is jutott valami folytán, hogy megnézzem. Véletlen rá is akadtam a neten meg is örültem neki. Szeretem Reese Witherspoon régi filmjeit. Egyátalán nem csalódtam ebbe a modern "Piroska és a farkas" történetbe. Reese karakteréről Mandy jutott eszembe a "Billy és Mandy kalandjai a kaszással"-ból, mondjuk lehet a szinkronhang is közre játszott.
Ajánlom mindenkinek a filmet, nekem tetszett. Akit érdekel (tudom ilyeneket nem irunk ki, de...) YouTube-on fent van. Megleshetitek. Mindenkinek szép napot! :_)

Szerintem: 9/10

"Miss K"

2012. április 11., szerda

Sziasztok!

Bocsika, de picit szünetel az oldal, ismételten költözés miatt. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek filmek, mert amiket otthon meglestem és nem írtam róluk az mindenképpen pótolva lesz, úgyhogy olvassatok és nézzetek minket folyamatosan, mert ugyebár kitudhatja, hogy mikor jön az új cikk! Amúgyis több mint 200 film közül válogathattok, úgyhogy nem kell sírni! ;-)

Szép napot!

"Miss K"