2012. február 25., szombat

Véres románc


Eredeti cím: All Good Things
Magyar címe: Véres románc
Rendező: Andrew Jarecki
Évszám: 2010
Nemzetiség: amerikai
Műfaj: dráma / thriller

Tartalom:
David Marks egy befolyásos üzletember fia. Felesége a gyönyörű Katie. Egy napon azonban Katie nyomtalanul eltűnik. A gyanúsított a férj, de bizonyíték hiányában az ügy lezárul. Évekkel később David legjobb barátja rejtélyes körülmények között meghal, ekkor nyitják meg újra az ügyet, a gyanúsított ismét David..


Szerintem:
Egyik nap bele botlottam ebbe a filmbe, nem nagyon érdekelt. Hülyének tűnt a történet, nem is érdekelt, annyira. Aztán pár napja volt a TV-be. Jó, jó megnézem!
Meg is néztem, abszolút nem volt rossz. Az eleje lassan indult, mondom ebből, hogy lesz gyilkosság meg egyebek. Lassan bontakozott ki a történet és a cselekmény. Vegyünk egy párt, akik megpróbálkoznak taplra állni. Elköltöznek vidékre, vesznek egy házat, elindítanak egy bioboltot. Talpra állni nem olyan egyszerű, úgyhogy David visszamegy és csatlakozik a családi vállalkozáshoz. A nőnek meg van mindene, a férfinak semmije. Egyre furább dolgok történnek David körül. Ám a nő egyre jobban kiismeri férjét és megpróbál megszabadulni tőle, elválással. Ám ez fordítva sül el, mikor a nő eltűnik. Senki nem tud róla semmit, a férjet gyanúsítják, nem meglepő. 1971-től 2003-ig meséli el a történetet. A nőt a mai napig nem találják. A férfi múltjával kapcsolatos dolgok végülis nem tisztázódtak a film alatt, nyitott maradt egy csomó kérdés. Ma David Marks Floridában él és ingatlan közvetítőként dolgozik. 
Ryan Gosling nagyon jó színész. A rendezés is összeszedett volt. Az igaz történet alapján készült filmek, általában jók szoktak lenni. Nem volt rossz, meg annyira jó se. A színészek mentették meg a filmet.  


Szerintem: 6.5/10
"Miss K"